ZABRINUO FANOVE

Justin Bieber: 'Osjećam se nepovezano i čudno...molite za mene'

11.03.2019.
u 19:15

Američki mediji su posljednjih nekoliko mjeseci pisali da se Justin Bieber bori s depresijom te da se ranije liječio zbog toga, a fanovi mu nakon ove objave ne prestaju pisati poruke podrške u kojima mu poručuju da ga vole.

Novom emotivnom objavom na svom Instagramu kanadski pjevač Justin Bieber je zabrinuo svoje fanove, prenosi Index. 

Otkrio je kako se ne osjeća dobro i zamolio da se mole za njega. Američki mediji su posljednjih nekoliko mjeseci pisali da se Bieber bori s depresijom te da se ranije liječio zbog toga, a fanovi mu nakon ove objave ne prestaju pisati poruke podrške u kojima mu poručuju da ga vole. 

- Samo sam htio obavijestiti vas o tome što se događa, u nadi da će moje riječi doprijeti do vas. Jako se mučim. Osjećam se nepovezano i čudno... Uvijek se povratim pa se ne brinem, ali samo sam želio javiti se i zamoliti vas da se molite za mene. Bog je vjeran i vaše molitve zaista djeluju, hvala…- napisao je Justin, a objavu je u nekoliko sati lajkalo više od četiri milijuna ljudi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije