ČESTITKE!

Jole i supruga Ana dobili četvrto dijete, rodio se mali Ivan

Duško jaramaz/Pixsell
30.11.2019.
u 12:45

Jutros rano u splitskoj bolnici supruga našeg poznatog glazbenika rodila je sina.

Rano jutros Ana Čagalj u splitskoj bolnici rodila je četvrto dijete, sina kojem su ona i suprug Joško odabrali ime Ivan, prenosi Gloria.

Poznati glazbenik i njegova supruga imaju i tri kćeri Ivu, Emu i Tiju koje se najviše vesele dolasku prinovu. Ani je termin za porod bio 6. prosinca ali maleni Ivan, je baš kao i njegove sestre, na svijet odlučio doći nekoliko dana prije termina.

Jole je u razgovoru za Gloriju prije nekoliko mjeseci rekao kako ne može riječima opisati koliko je sretan što ga opet očekuju pelene, dudice i bočice.  Glazbenik je oduvijek htio imati veliku obitelj jer i sam dolazi iz velike obitelji. 

- Kad mi je supruga rekla da je trudna odmah sam joj rekao: “Kako je krenulo, bit će i četvrta cura.” Mislio sam si, ma neka budu i blizanke,  samo da su žive i zdrave, ali Bog je htio da bude sin i naravno da sam jako sretan zbog toga. - rekao nam je glazbenik ovog ljeta nedugo nakon  što je saznao da će Ana roditi sina. Pohvalio se tada i kako mu kćeri imaju glazbeni talent.

- Volio bih da one imaju uredan obiteljski život, a to je možda malo teško i komplicirano kad ste stalno na putu i po nastupima. U svakom slučaju, znanje je uvijek na prvom mjestu. Radit ću što treba, samo da se moja djeca školuju. Ova vremena malo jesu razočaravajuća. Ima dosta zanimanja koja su necijenjena i potplaćena. Malo nam je kriv sistem, ali valjda će se i tu nešto popraviti. - istaknuo je tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije