UNIŠTILA JOJ BRAK

Jennifer otkrila kada je prvi i zadnji put srela Angelinu i što joj je rekla

23.05.2019.
u 21:33

Dvije glumice upoznale su se kada su Pitt i Jolie počeli snimati film "Gospodin i gospođa Smith". Susret se dogodio na parkiralištu.

Poznato je da je Angelina Jolie kriva za raspad braka Jennifer Aniston i Brada Pitta, ali Jennifer nikada nije pričala o Jolie sve do sada kada je dala intervju za Vanity Fair u kojem je prvi put otkrila kada je prvi i zadnji put srela Jolie.  

Dvije glumice upoznale su se kada su Pitt i Jolie počeli snimati film "Gospodin i gospođa Smith". Susret se dogodio na parkiralištu i Aniston  ga je ovako prepričala:

- Zaustavila sam se kad sam je vidjela i upoznale smo se, a ja sam joj rekla: Brad je jako uzbuđen što će raditi s tobom, nadam se da ćete se dobro zabaviti.

Jolie i Pitt su se očito dobro zabavili jer su tijekom snimanja tog filma započeli svoju romansu zbog koje su se 2005. godine Aniston i Pitt i razveli.  

Ni ljubav Angeline i Brada nije imala sretan kraj i 2016. godine su se rastali i uslijedila je mučna brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad njihovo šestero djece koja je nedavno okončana.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije