OKRŠAJ OKO GLAZBE

Jelenu Karleušu uzrujala Hloverkina izjava i napisala joj je odgovor

Instagram/Pixsell
19.07.2019.
u 18:30

Čitam da se neka gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije - napisala je pjevačica na Instagramu

Direktorica Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić izrazila je nezadovoljstvo što iz jednog noćnog kluba u Makarskoj neprestano trešte narodnjaci i što tamo nastupaju narodnjačke zvijezde, a posebno se bivša televizijska voditeljica i urednica osvrnula na nastup Jelene Karleuše u ovom klubu. 

Napisala je na svom Facebooku kako su se potrudili ovo ljeto u gradu napraviti odličan kulturni program i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i "obilježiti" naš grad...baš sam ljuta... 

- Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Zbilja mi je žao kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu glazbenog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska glazba nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj. Ta niša za cajke očito se otvorila u pomanjkanju naše izvorne glazbe poput klapa i tamburice - rekla nam je jučer u razgovoru Novak Srzića.  

Putem Instagrama oglasila se danas i Jelena Karleuša i napisala:  

- Čitam da se neka gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Trebate se malo educirati tko sam ja - poručila je pjevačica. 

 

Dodala je i ovo: 

- Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego bruji cijeli svijet. Ne zato što sam ja 'cajka' nego što sam zvjezdetina koju vole milijuni i  van granica Balkana. Zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije