BEZ PHOTOSHOPA

Jedna fotografija Maje Šuput šokirala obožavatelje: 'Pa kakva je to ona?'

Marko Prpić/Pixsell
03.02.2020.
u 11:15

Majin kolega Edo Drakulić objavio je na Instagramu fotografiju s Majom i njezini obožavatelji su se pitali što se dogodilo s Majinim licem.

Fotografije koje Maja Šuput objavljuje na svojim društvenim mrežama uvijek su lijepo uređene i često je Majin fotograf njezin stilist Marko Grubnić koji prije objave fotografije uvijek provuče kroz filter ili ih obradi u Photoshopu.

Maja je nedavno s kolegom Edom Drakulićem bila na istom eventu i on je objavio njihovu zajedničku fotografiju, a obožavatelji nisu baš nagradili Maju komplimentima ispod ove fotografije.

- Zgužvana Maja. Pravimo se da je do fotografa. Isuse. Pa kakva je to Maja? Bože pa njoj se botoks razlio po faci - bili su komentari ispod fotografije. Slične komentare je Maja dobila i u prosincu kada su objavljene fotografije s koncert zaklade Ane Rukavine i tada su se obožavatelji iznenadili i poručili su pjevačici da joj lice izgleda kao da su joj ga pčele izbole.

 

 

S istog događaja Maja je objavila fotografiju na svom Instagramu i ta fotografija izgleda drugačije od one koju je objavio Edo i ispod te fotografije samo su pohvale za Majin izgled. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?