AQUAMAN

Jason Momoa obrijao je svoju prepoznatljivu bradu zbog zanimljivog razloga

Reuters
18.04.2019.
u 17:54

- Zbogom Drogo, Aquaman, Declan, Baba... Brijem ovu zvijer, vrijeme je da napravim promjenu. Promjena na bolje ... Za moju djecu, za vašu djecu, svijet. Napravimo pozitivnu promjenu za zdravlje našeg planeta -napisao je Momoa

Jason Momoa, glumac najpoznatiji po naslovnoj ulozi u filmu Aquaman, te ulozi Khala Drogoa u "Igri prijestolja", napravio je veliku promjenu u izgledu - obrijao je prepoznatljivu bradu koju je imao punih sedam godina. Glumac je to napravio kako bi podigao svijest o aluminiju i naznačio da su limenke bolje od plastike.  

- Zbogom Drogo, Aquaman, Declan, Baba... Brijem ovu zvijer, vrijeme je da napravim promjenu. Promjena na bolje ... Za moju djecu, za vašu djecu, svijet. Napravimo pozitivnu promjenu za zdravlje našeg planeta. Očistimo naše oceane i našu zemlju. Pridružite mi se na ovom putovanju. Vodu u limenke, a ne u plastiku - napisao je Momoa pokraj videa kojeg je objavio na svojim Instagram i YouTube profilima. Momoa se na videu brije i objašnjava zbog čega je sve aluminij bolji.  

- Otprilike 75 posto alumininja koji se koristio na svijetu još uvijek se koristi.l Radi se o 100 posto reciklirajućem materijalu. Znači kad popijete vodu iz limenke, ona se vrati za 60 dana - kazao je Momoa dodavši kako mrzi kad vidi plastične boce, te kako je njegova misija da ljudima govori o dobrobiti aluminija.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije