"može li gore"

Janko Popović Volarić radi uloge drastično promijenio izgled

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
02.08.2020.
u 20:42

- Transformeri 4 (epizoda: 'Može li gore?') - napisao je Janko i dobio puno komentara fanova. Neki su mu čak pisali kako mu dobro stoji duga kosa.

Glumac Janko Popović-Volarić za ulogu u seriji "Crno-bijeli svijet" dobio je novu frizuru. U četvrtoj sezoni gledat ćemo ga s "fudbalerkom" na glavi, a kako to izgleda pokazao je sam Janko na Instagramu.

-  Transformeri 4 (epizoda: 'Može li gore?') - napisao je Janko i dobio puno komentara fanova. Neki su mu čak pisali kako mu dobro stoji duga kosa. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, snimanje četvrte sezone popularne serije počelo je u lipnju. Radnja se ovaj put događa 1985. i 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
-  Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci - jednostavno prolaze kroz neke normalne životne situacije, rekao je za HRT Igor Mirković, jedan od scenarista serije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije