ROBBIE WILLIAMS

Izluđuje susjede! Nosi perike, gura jastuk ispod majice i ruga im se

15.01.2019.
u 18:15

Anonimno pismo, osobe koja se potpisala samo kao 'Johnny' poslano gradskoj upravi tvrdi da Robbie nasilno pušta pjesme Zeppelinovih konkurentskih bendova kao što su Deep Purple, Black Sabbath i Pink Floyd.

Robbie Williams optužen je da je preglasno puštao glazbu benda Black Sabbath prema svom susjedu Jimmyju Pageu, javlja Huffington Post. Par je u velikoj svađi zbog Robbiejevog plana da izgradi podzemni bazen u svojoj kući koja se nalazi kraj kuće Led Zeppelinovog gitarista Jimmyja u Kensingtonu.  

Iako se sve to navodno već razriješilo - jer je Robbie dobio dozvolu, unatoč Pageovom negodovanju da će mu to oduzeti od vrijednosti nekretnine. U novom razvoju situacije, anonimno pismo, osobe koja se potpisala samo kao 'Johnny' poslano gradskoj upravi tvrdi da Robbie nasilno pušta pjesme Zeppelinovih konkurentskih bendova kao što su Deep Purple, Black Sabbath i Pink Floyd.

Još čudnija je tvrdnja da se Robbie navodno odijeva kao pjevač Zeppelina, Robert Plant, kako bi se narugao slavnom susjedu.

"Johnny " tvrdi da je Robbie nosio dugu periku i da si je stavljao jastuk ispod majice kako bi se pokušao narugati Plantovom pivskom trbuhu kojeg je dobio s godinama.

Robbiejev glasnogovornik je rekao da su tvrdnje navedene u pismu totalne laži i izmišljotine.

Jimmy još nije komentirao situaciju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije