Ima 48 godina

Indira pokazala kako je proslavila rođendan: 'Koji doživljaj!'

indira levak
15.09.2021.
u 20:08

Pjevačica Indira Levak danas slavi 48. rođendan, a fotografije proslave podijelila je na svojem Instagram profilu. Pjevačica je pokazala da je dan provela ploveći Kupom, a da su joj društvo pravili tamburaši te da slavi život. "Nekada nismo ni svjesni što zapravo želimo i trebamo! Meni je trebala ova plovidba i rijeka koja svojom ljepotom hrani dušu! Idealno mjesto za slaviti sve ono što je preda mnom", napisala je Levak uz fotografije iz provoda te dodala hashtag 'život je sada'. Indira je pozirala uz balone u obliku brojeva četiri i osam te tortu i čašu vina. 

U komentarima su joj pratitelji poželjeli sve najbolje te sretan rođendan. "Sretan rođendan divna ženo! Sjajiš i blistaš, budi uvijek takva", poručila joj je jedna pratiteljica. "Sretan rođendan kraljice", još je jedna čestitka, a poručili su joj i da je carica te su mnogi ostavili samo emotikone koji to označuju. 

Podsjetimo, bivša pjevačica grupe Colonia sa svojim pratiteljima često dijeli događaje iz svog života tako je i ovaj. Ovo ljeto obavještavala ih je o svim nastupima kao i tome gdje i kako provodi odmor. Pjevačica je dijelila fotografije u bikiniju, ali i svoje treninge. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije