SVI SU U ŠOKU

Imala je samo 35 godina! Predivna voditeljica poginula u bizarnoj nesreći

14.07.2019.
u 15:00

35-godišnja voditeljica vozila se na svom električnom skuteru kada se u nju zabilo dostavno vozilo, a od siline udarca zadobila je ozljede koje su bile kobne

U bizarnoj prometnoj nesreći proteklog vikenda ugasio se život voditeljice, YouTuberice i zvijezde Instagrama Emily Hartridge. Mnogima omiljena Britanka preminula je u 36. godini života. Njezino tijelo nije izdržalo stravične ozljede koje je zadobila prilikom prometne nesreće koja se u petak dogodila na južnom dijelu Londona nedaleko od njezina doma. 

35-godišnja voditeljica vozila se na svom električnom skuteru kada se u nju zabilo dostavno vozilo, a od siline udarca Emily je zadobila ozljede koje su bile kobne. Odmah nakon nesreće prevezena je u bolnicu, no spasa joj nije bilo. Dan nakon nesreće članovi njezine obitelji potvrdili su tragične vijest na Emilynom službenom Instagram profilu kojeg prati gotovo 50.000 ljudi. 

- Pozdrav svima, užasno je ovo javiti na ovaj način, preko Instagrama, ali znamo da ste očekivali da ćete danas vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vam svima odjednom javimo. Emily je sudjelovala u prometnoj nesreći i preminula je. Voljeli smo je svim srcem i nikad je nećemo zaboraviti. Utjecala je na brojne živote i teško je zamisliti život bez nje. Bila je zaista posebna - stoji u posljednjoj objavi na njezinom profilu ispod koje su se počeli nizati komentari neutješnih pratitelja. 



 

- Srce mi je slomljeno. Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Obožavala sam ju jer je zračila izuzetno pozitivnom energijom - napisala je jedna od obožavateljica tragično preminule zvijezde društvenih mreža. Emily je na svom YouTube kanalu kojeg je vodila pod imenom Emily Hart imala gotovo 350.000 pretplatnika, a svoje je pratitelje oduševljavala vlastitim YouTube Showom '10 Reasons Why' iz područja lifestylea. Dijelila im je savjete o zdravom životu, prehrani, putovanjima i ljubavnim odnosima, a nerijetko je progovarala i o vlastitim iskustvima. 

Nedavno je tako s javnosti podijelila i informaciju da se podvrgnula hormonskoj terapiji jer joj je velika želja bila ostvariti se u ulozi majke i sa svojim partnerom Jacobom Hazellom osnovati obitelj. U svojoj voditeljskoj karijeri intervjuirala je neke od najpoznatijih glumaca današnjice poput holivudskih velikana Eddieja Redmaynea i Hugha Jackmana i Amande Seyfried. 

Od nesretne Emily na društvenim mrežama oprostili su se i brojni poznati Britanci među kojima je i komičarka London Hughes.

- Jučer je cijela moja ulica bila u potpunosti blokirana i ograđena policijskom trakom zbog prometne nesreće. Prošla sam pored mjesta nesreće nadajući se da je ozlijeđena osoba u redu, ali na kraju se ispostavilo da nije. Moja prijateljica je mrtva i osjećam se potpuno slomljeno - napisala je Hughes na svom Twitteru.

Tugu nije krila ni poznata TV voditeljica Davina McCall. - Moje je srce uz njezine članove obitelji i prijatelje. Kakav šok! Šaljem im ljubav i molitve - napisala je na svom Instagramu. - Ovo je jako teško za shvatiti. Šokantno - dodala je poznata chefica i food blogerica Gitti Erskine. Točan uzrok nesreće za sada nije poznat, a Emily Hart upisala se u crnu povijest kao prva osoba koja je život izgubila vozeći se na električnom skuteru, piše Independent. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije