ELEGANTAN ODABIR

I Jill Biden i kraljica Letizia biraju svevremenski model cipela koji je posebno popularan posljednjih nekoliko sezona

28.06.2022.
u 11:20

Slingback salonke klasik su u ormaru, no ističu se u novim kolekcijama već nekoliko sezona pa su, osim salonki, popularne i slingback balerinke te sandale

U Madridu su se susrele Jill Biden i španjolska kraljica Letizia te su obje ovom prigodom pokazale besprijekorne stajlinge koji se mogu opisati kao "klasika s pomakom", a idealni su za prilike koje imaju zadani dress code. 

Učiteljica i prva dama SAD-a pojavila se u crvenoj, boji kojom odaje počast Španjolskoj, i odabrala komplet military prizvuka. Sastavljen je od suknje i sakoa od tvida s gumbima u zlatnoj boji. Sako je specifičan i po asimetričnom kroju pa je na prednjem dijelu nešto kraći. Osim zlatnim detaljima, Biden je stajling zaokružila dizajnerskim parom salonki. Potpisuje ih luksuzni brend Valentino, a slingback model ističe se remenčićem na peti koji daje dodatnu notu elegancije. Salonke u bež varijanti klasik su koji se lako kombinira i nosive su u mnogim prigodama pa su poželjan model u kolekciji. 


Odjevni odabiri kraljice Letizije često su u modnom fokusu, a za susret s američkom prvom damom odabrala je crno-bijelu eleganciju. Slingback model bio je i njezin izbor, što samo potvrđuje popularnost ovog svevremenskog modela. Odabrala je crne salonke s potpisom Caroline Herrere i uparila ih s točkastom haljinom španjolskog dizajnera Joséa Hidalga. Dolazi iz Seville, a u svojem radu naglasak stavlja na flamenko stil. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije