ODLUČILA JE

Hollywoodska glumica šokirala odgojnom odlukom: 'Sin mi je rekao da nije dječak!'

Foto: PA/Pixsell
19.04.2019.
u 16:20

Majka dvoje djece i zanosna glumica Charlize Theron otkrila je kako joj je sin Jackson izjavio da se ne osjeća kao dječak. Odlučila je poštovati njegove želje.

Hollywoodska diva Charlize Theron (43) otkrila je da svog sedmogodišnjeg posvojenog sina Jacksona odgaja kao djevojčicu. Imao je samo tri godine kada joj je rekao da se ne osjeća kao dječak pa sad kaže da odgaja dvije lijepe kćeri, rekla je za Daily Mail. 

– Eto, i ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: ''Nisam dječak!'' – ispričala je glumica koja dodaje da se neće uplitati u život kćeri jer ''pronalaze'' same sebe.

– Kao roditelju, moj je posao slaviti s njima, voljeti ih i osigurati im sve što im treba da bi bili ono što žele biti – rekla je i zaključila kako će učiniti sve što je u njezinoj moći da joj djeca imaju prava koja im pripadaju.

Iako glasi za jednu od najljepših žena na svijetu, američka glumica godinama neuspješno traži drugu polovicu.

– Slobodna sam već deset godina, neka netko konačno pokaže muda i priđe mi – izjavila je za Entertainment Tonight. Glumica je 2017. godine priznala kako se nakon niza propalih veza više ne želi upuštati u ljubavne veze sa slavnima.

S irskim glumcem Stuartom Townsendom (47) u vezi je bila od 2002. do 2010. godine, a prošle je godine prekinula zaruke s glumcem Seanom Pennom (58), s kojim se zaručila nakon 18 mjeseci veze. Između ostalog, ljubovala je s Keanu Reevesom (54), Ryanom Reynoldsom (42) i Alexandrom Skarsgardem (42). 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije