ČESTITKE PRISTIŽU!

Holivudska glumica hrvatskih korijena nakon 6 mjeseci šutnje pratiteljima otkrila sretnu vijest: 'Najbolja odluka'

Stana Katic
Foto: Startraks/ABACAPRESS.COM ABACA /PIXSELL
21.06.2022.
u 20:35

Stanu Katić gledatelji su najbolje upoznali zahvaljujući seriji „Castle“, a njezini roditelji rodom su iz Sinja i Vrlike te su trbuhom za kruhom otišli u Ameriku, a Stana se rado vraća u Hrvatsku, gdje se i udala.

Stana Katic (44), holivudska glumica hrvatskih korijena, u tajnosti je rodila svoje prvo dijete i to još koncem prošle godine. 

Da se ostvarila u roditeljskoj ulozi Stana je otkrila na Instagramu tek nedavno. Povodom Dana očeva, koji se u Kanadi obilježava 19. lipnja, glumica je svom suprugu, financijskom savjetniku Krisu Brkljači, čestitala i tako otkrila da je u njihovu obitelj stigla prinova.  

- Sretan Dan očeva svim očevima, no najsretniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela je da se spojim s tobom. Volimo te i sretni smo što možemo dijeliti ovaj život s tobom - napisala je glumica pored nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom s kojim se u tajnosti vjenčala 2015. godine na jadranskoj obali. 

Inače, Stanu Katić gledatelji su najbolje upoznali zahvaljujući seriji „Castle“, a njezini roditelji rodom su iz Sinja i Vrlike te su trbuhom za kruhom otišli u Ameriku, a Stana se rado vraća u Hrvatsku, gdje se i udala. 

– Udala sam se nadomak Splitu, malo u unutrašnjosti, na rijeci Cetini – ispričala je u intervju za In Magazin i dodala kako je i njezin suprugom podrijetlom iz Hrvatske. Obožava dalmatinsku kuhinju, a pogotovo kruh ispod peke, blitvu i bakalar.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lokve
08:07 22.06.2022.

Kad kažete da je Stana Katić Hrvatskog porijekla zašto ne prihvatite da su mnogi oni koji vas u sportu predstavljaju i za čiju se legitimnost borite bosanskog porijekla i da malo popustite da nas Bosance i Hercegovce davite.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije