BIVŠA PRINČEVA DJEVOJKA

Harry je s njom bio divlji partijaner, svi su mislili da će se vjenčati, ali nije htjela kraljevski život

Foto: Press Asociation/Pixsell
23.08.2019.
u 10:45

Prije Meghan Markle princ Harry je ljubio Cressidu Bonas. Za njih se pričalo da će stati pred oltar, ali veza je puknula.

Iako je princ Harry već više od godinu dana ponosan suprug Amerikanke Meghan Markle, u poslijednje vrijeme priča se o njegovoj bivšoj djevojci Cressidi Bonas, koja je odlučila reći 'da' jednom drugom princu. 

Naime, prije Meghan Markle princ je imao vezu sa spomenutom glumicom, a njihov romantični odnos trajao je dvije godine. Mnogi su očekivali kako će upravo nju princ Harry dovesti pred oltar, ali veza je puknula. 



 

Ipak, njih dvoje ostali su u odličnim odnosima, do te mjere da je Cressida bila gošća na njegovom vjenčanju s Meghan. Nakon Harryja, pronašla je sreću s agentom za nekretnine, također pripadnikom britanske elite i plemića, Harryem Wentworthom-Stanleyem.

Glumica i model Cressida nije toliko ostala zapamćena po filmskom angažmanu, već po ljubavnoj vezi s Harryjem s kojim je skoro uplovila u bračnu luku. Za njihov raspad navodno je kriv pritisak javnosti i britanske obitelji koji je za nju bio prevelik.

Cressida i Harry upoznali su se preko princeze Eugenije, njegove sestrične i njezine dobre prijateljice na čijem će vjenčanju ove godine biti gošća. Vezu su započeli 2012. godine i završili ju 2014. Upravo u tom razdoblju Harry je služio kao vojnik u Afganistanu i unatoč tome uspjeli su održati svoj odnos. Harryja je tada pratio glas problematičnog partijanera, a Cressida je s njim često posjećivala festivale i obilazila noćne klubove. 

O njima se počelo pričati da su se zaručili, ali pažnja koju je princ imao na sebi za nju je bio preveliki teret. Nije nikada govorila o njihovoj vezi, ali 2017. je izjavila kako ju "užasno frustrira što ju javnost prepoznaje samo kao Harryjevu bivšu djevojku", osobito jer se probija u filmskoj industriji.

Iza sebe ima uloge u četiri filma - Trinity, Doctor Thorne, The Bye Bye Man i Tulip Fever.

Njezin novi zaručnik je stara ljubav. Naime, prije nego što je bila s princom Harryjem, bila je u vezi sa sadašnjim zaručnikom. Nakon prekida s princom, obnovila je vezu s agentom za nekretnine, a neki dan su objavili sretnu vijest o zarukama. 

Među prvim čestitarima bio je brat vojvotkinje Kate, James Middleton.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije