'VELIČINA JABUKE'

Hailey Bieber pokazala kako joj izgleda trbuh zbog cisti na jajniku: 'Bolno je, naduta sam i imam grčeve'

Hailey Bieber
YouTube Screenhshot
02.12.2022.
u 08:53

Inače, manekenka posljednje vrijeme ima dosta zdravstvenih problema. U ožujku ove godine otkrila je da je završila u bolnici jer je imala simptome moždanog udara, a nakon toga je podvrgnuta operaciji

Supruga pjevača Justina Biebera (28), manekenka Hailey Bieber (26) posljednje vrijeme ima dosta zdravstvenih problema. U ožujku ove godine otkrila je da je završila u bolnici jer je imala simptome moždanog udara.

Nakon iznenadnog posjeta bolnici imala je i operaciju, a čini se da sada ima novih problema. Pratiteljima je otkrila da ima ciste na jajniku, a usput je i pokazala kako joj izgleda trbuh zbog njih.

- Imam cistu na jajniku koja je veličine jabuke. Nemam endometriozu ni policistične jajnike, ali sam nekoliko puta dobila ciste na jajnicima i nikad nije bilo zabavno", napisala je i dodala da "ne nosi bebu".

- Bolno je i osjećam se kao da mi je mučno, naduta sam i imam grčeve i emotivna sam. Sigurna sam da se mnogi od vas mogu poistovjetiti s ovim. Možemo mi to - zaključila je pored fotografije na kojoj se vidi poveći trbuh.

Foto: Instagram

Inače, na društvenim mrežama je u ožujku napisala sve u vezi iznenadnog posjeta bolnici.  - U utorak sam doručkovala sa suprugom, kada sam počela osjećati simptome kao da imam moždani udar i odmah sam odvedena u bolnicu. Saznala sam da sam imala mali krvni ugrušak na mozgu, zbog kojeg mi je nestalo kisika, ali moje tijelo ga je samo od sebe izbacilo i za nekoliko sati sam se potpuno oporavila - napisala je Hailey na društvenim mrežama i dodala da su je pustili kući da odmara.

Kako pišu strani mediji, manekenka je imala probleme s kretanjem. Zbog toga je bila podvrgnuta testovima kako bi se otkrilo zbog čega je došlo do ugruška. Doktori su navodno bili zabrinuti da je ugrušak možda bio posljedica zaraze koronavirusom, kojeg je njen suprug prebolio. 

Mjesec dana nakon toga podvrgnuta je operaciji srca. Otkrila je da je obavila postupak postavljanja PFO okludera, a radi se o zahvatu kojim se zatvaraju otvori u srcu koji dovode do moždanih udara u mladih ljudi. Postupak se izvodi kod mladih koji su preboljeli moždani udar bez vidljivih uzroka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?