Sreći nema kraja!

Goran Vlaović očekuje prinovu s 17 godina mlađom Ivanom Mišurom

Foto: Pixsell
21.10.2020.
u 09:25

Nakon dvije godine veze bivša Miss Universe Hrvatske i diplomirana ekonomistica Ivana Mišura očekuje prinovu s proslavljenim hrvatskim reprezentativcem i stručnim komentatorom Goranom Vlaovićem. Ivana je, kako saznaje Story, u petom mjesecu trudnoće i trudnoću podnosi odlično. 48-godišnji Vlaović i 17 godina mlađa Ivana neopisivo se raduju prinovi koja će unijeti posebno veselje u njihovu obitelj.

Goranu će ovo biti četvrto dijete jer iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček ima sinove Stjepana i Marija te kćer Niku dok će se Ivana prvi puta naći u majčinskoj ulozi.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se njegova bivša supruga Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a razveli su se 2011.

Mišura je prije Vlaovića bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem koji je nedavno također otkrio da čeka prinovu sa zagrebačkom manekenkom Sarom Spinčić. Bivši Vatreni i  misica upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a njihova ljubav planula je tek nakon dvije i pol godine  poznanstva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije