OSRAMOTILA SE

Glumica tijekom intervjua uživo slučajno pokazala grudi

Virginija Gallardo
Foto: Youtube Screenshot
1/3
17.02.2017.
u 10:57

Argentinska glumica Virginia Gallardo tijekom razgovora s voditeljicom Florom Vignom slučajno je pokazala grudi. Naime dok je popravljala kosu podigao joj se top koji je nosila i pokazala je grudi

Argentinsku glumicu Virginiju Gallardo intervjuirala je voditeljica Flor Vigna u svojoj emisiji, a intervju je ubrzo postao hit na YouTubeu ne zbog tema o kojima su glumica i voditeljica raspravljale nego zbog jedne nezgode koja se dogodila tijekom intervjua. 

Naime, glumica je na sebi imala top ispod kojeg nije imala grudnjak i svaki put kad je podigla ruke da popravi kosu ili sunčane naočale pokazala je i grudi. 

Kako je video išao uživo na Facebooku gledatelji su je upozorili što se dogodilo i kada je 29-godišnja Virginia pročitala komentare  počela je panično govoriti; Oprostite, oprostite. Užas, koja je ovo sramota! i zacrvenila se od srama. 

Bez obzira na ovu neugodnost intervju se nastavio i na YouTubeu ga je pogledalo 17 tiuća ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?