PROGOVORILA O BRAKU

Glumica supruga usporedila sa Chanelovom torbicom: 'Platiš cijelo bogatstvo, a onda ti se više ne sviđa'

29.11.2022.
u 08:05

Glumica Catherine Zeta-Jones i glumac Michael Douglas 2013. godine su imali ljubavnu krizu, a ona je sada opisala kako su se nosili s usponima i padovima

Slavna glumica Catherine Zeta-Jones (53) u jednom se intervju osvrnula na uspone i padove u braku s Michaelom Douglasom (78), za kojeg se udala 2000. godine, usporedivši supruga sa skupocjenom torbicom. 

Catherine je govorila o njihovom životu, a u jednom trenutku se i osvrnula na 2013. godinu kada su se supružnici kratko rastali. Naime, tada je glumac dobio svoju borbu s rakom grla, a ona je dobila dijagnozu bipolarnog poremećaja. Par se pomirio 2014. godine, a glumica je o bračnim usponima i padovima progovorila za The Telegraph 

- Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Mikea gotovo 25 godina. Volim biti u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar – kazala je Zeta-Jones pa supruga usporedila s modnim dodatkom: 

- Hoćeš li se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Chanelovoj torbici na koju ste potrošili cijelo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za daljnju prodaju. 

Britanska glumica kazala je i da unatoč turbulentnoj vezi im je jako dobro zajedno. Dodala je da se međusobno poštuju te da  stvarno nikad ne osjeća da je on 25 godina stariji od nje. 

- Sjećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika – ističe slavna glumica. 

Podsjetimo, supružnici su roditelji sina Dylana (22) koji je prošle godine diplomirao te kćeri Carys(21). Holivudska glumica rijetko objavljuje obiteljske fotografije, a kada to učini sve oduševi. Posebno se ističe ljepota njezine kćeri koja je prošle godine maturirala. Tada je fotografije s obitelji objavio njezin tata Michael te se prisjetio neugodnog trenutka koji se dogodio na proslavi mature. Glumac je rekao da su roditelji drugih maturanata mislili da je on Carysin djed, a ne otac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije