zaljubljeni par

Glumica podijelila romantičnu fotku s RTL-ovim novinarom: 'Prije svih zajedničkih izolacija, koronizacija'

15.01.2022.
u 09:26

Glumica i redateljica Arija Rizvić (28) i sportski novinar Marko Vargek uživaju u ljubavi, a svoju zaljubljenost ne kriju ni pred pratiteljima na društvenim mrežama. 

Arija se sada ponovno pohvalila zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

"Jarun, negdje u prosincu 2021. Prije svih zajedničkih izolacija, koronizacija, rehabilitacija, resetiranja, meditacija... Zdravije i radno idemo u nastavak 2022!", napisala je redateljica.

Inače, Vargek je trenutno u izolaciji zbog koronavirusa, što je otkrio tijekom izravnog prijenosa povodom rukometne utakmice Hrvatske i Francuske.

Podsjetimo, Arija je vezu s Vargekom potvrdila u veljači prošle godine za Večernji list.  

– Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a – kazala nam je tada Arija. 

Vargek je godinu prije toga prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze. 

Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine. Lani je s Markom Kutlićem pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije