TRAŽI SAVJETE I POMOĆ

Glumica objavila fotografiju modrica na trbuhu: Osjećam se pregaženo

Instagram
12.01.2020.
u 16:30

Amy Schumer krenula je s procesom umjetne oplodnje i objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vide modrice i zamolila je obožavatelje da joj daju savjete ako su prolazili kroz taj proces.

Komičarka i glumica Amy Schumer i njen suprug Chris Fisher u svibnju prošle godine dobili su sina Genea Attella.

Par želi još djece i Amy je na društvenim mrežama otkrila kako je krenula na proces umjetne oplodnje i objavila je fotografiju na kojoj se vide modrice na njezinom trbuhu i napisala je kako se osjeća pregaženo. 

- Ako je bilo tko od vas prošao kroz proces umjetne oplodnje podijelite svoja iskustva sa mnom i svaki savjet je dobrodošao. Moj broj je napisan na Instagramu, javite mi se. Zamrznuli su mi jajašca i sada pokušavamo smisliti kako da Gene dobije brata ili sestru - napisala je Amy u svojoj  objavi. 

Tijekom trudnoće sa sinom imala je problema i gotovo cijelu trudnoću bila je na bolovanju jer je imala trudničku hiperemezu i zbog stalnih mučnina i  povraćanja nekoliko puta je završila u bolnici jer je dehidrirala. Sina je rodila carskim rezom zbog dijagnosticirane endometrioze i porođaj je  trajao tri sata.

O svim problemima tijekom trudnoće rado govori i dijeli ih je sa svojim obožavateljima ističući uvijek kako je sve te tegobe zaboravila onog trenutka kada je primila sina u naručje.  


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije