SUKOB PRED KAMERAMA

Glumac iz popularne serije otpušten nakon što je fizički nasrnuo na kolegu

Profimedia
12.09.2019.
u 07:30

- Misliš da si je***o veliki čovjek? Je***o ću te ubiti, je***o ću te sasjeći nožem - vikao je N'Jie prije nego je udario Lomasa, koji mu je zatim uzvratio. Osiguranje ih je moralo razdvajati, a Asan N'Jie je nakon toga udaljen iz hotela gdje se održavala svečanost.

Asan N'Jie, glumac iz poznate britanske sapunice "Emmerdale" izbačen je iz serije nakon što je sinoć napao kolegu glumca Jamiea Lomasa na dodjeli nagrada TV Choice. 

Do sukoba je došlo na pozornici kada je N'Jie odjednom napao Lomasa i udario ga.  - Misliš da si je***o veliki čovjek? Je***o ću te ubiti, je***o ću te sasjeći nožem - vikao je N'Jie prije nego je udario Lomasa, koji mu je zatim uzvratio. Osiguranje ih je moralo razdvajati, a Asan N'Jie je nakon toga udaljen iz hotela gdje se održavala svečanost.

  Kako su kazali očevici za britanske medije, Lomas je prvi započeo svađu, sarkastično podbadajući N'Jieja. Inače Jamie Lomas glumi u još jednoj poznatoj sapunici, seriji "Hollyoaks".

- Produkcija ITV-ja sastala se i odlučila prekinuti ugovor s Asanom N'Jiejom - piše u priopćenju britanske Tv kuće, objavio je Sky. 

Asan N'Jie je također izdao priopćenje u kojem se ispričao na svom ponašanju, kazavši kako je to ponašanje potpuno neprihvatljivo i njemu neprirodno. 

- Iskreno se ispričavam svima, pogotovo Jamieu Lomasu, ITV-ju, gledateljima, mojoj obitelji i organizaorima nagrada TV Choice - napisao je N'Jie. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?