SURVIVOR

Giovanni Rosso u realityju osvojio 250.000 eura

Foto: Instagram
1/3
17.07.2019.
u 08:55

Giovanni Rosso sudjelovao je u izraelskom "Survivoru" i pobijedio je te osvojio bogatu novčanu nagradu.

Bivši nogometaš Giovanni Rosso bio je sudionik izraelske verzije reality showa "Survivor" iz kojeg je u završnici izašao kao pobjednik i bogatiji za 250 tisuća eura koliko je iznosila glavna nagrada. 

Kako pišu izraelski mediji u showu je sudjelovalo 18 poznatih osoba i Giovanni je osvojio žiri i bogatu nagradu.

Ova celebrity verzija showa snimala se na Filipinima prošle godine, a s prikazivanjem je startala u ožujku ove godine.  Ovaj 46-godišnji nogometaš napisao je na svom Instagramu zahvalu svim obožavateljima, a posebno se zahvalio svojoj djevojci Mayi. 

- Maya je moja snaga i moje svijetlo. Moram joj zahvaliti na potpori i bez nje i moje obitelji ne bih uspio u ovome - između ostalog je napisao Rosso.  

Giovanni već godinama živi u Izraelu gdje je 12 godina igrao u izraelskoj nogometnoj ligi, a dres naše reprezentacije nosio je na Euru 2004. godine. 

U medijima se često pisalo i o njegovom ljubavnom životu i to najviše o vezi s Mirtom Šurjakom s kojom je dobio kći. Par nije dugo ostao zajedno, a Rosso je rekao kako je priča s Mirtom za njega završena stvar 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije