Fizičko nasilje

Giggsova bivša djevojka se pojavila u javnosti, a na licu joj se jasno vide modrice

17.11.2020.
u 14:08

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Ryan Giggs, ponovno se našao u centru skandala nakon što je uhićen početkom mjeseca.

Giggs je uhićen u svom domu u Manchesteru kada ga je sada već bivša djevojka Kate Greville prijavila zbog fizičkog nasilja.

Za Giggsa ovo nije prvi put da je optužen da je tukao svoju djevojku, a ovaj put proveo je noć u zatvoru. Giggs nije bio ni na klupi Wallesa u minulim mečevima zbog ovog skandala i kako stvari stoje mogao bi dobiti otkaz na izborničkoj poziciji.

Giggsova dojučerašnja djevojka Kate pojavila se prvi put u javnosti nakon skandala i na njoj su se mogle vidjeti modrice i to na licu.

Ona je nedavno izjavila da su to bile dva najgora tjedna u njenom životu jer ju je Giggs pretukao u nekoliko navrata. Navodno, on je čak imao i dvije ljubavnice što je bio razlog svađe, a kada je Kate sve to saznala on ju je pretukao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije