Celebrity

Fotka koja trese društvene mreže! Duško u zagrljaju Jelenine kolegice

18.01.2022.
u 16:12

Fotografija Duška Tošića, koju je objavila kolegica njegove supruge Jelene, izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Kako Jelena i Duško o svome braku govore veoma malo, svaka njihova fotka, postupak, ili pojavljivanje u javnosti, tumače se na poseban način. Naime, o njihovom odnosu ne prestaje se pisati, a sada je jedna fotografija Duška Tošića iznenadila javnost.

Duško Tošić u zagrljaju Jelenine kolegice - glase naslovi brojnih medija, ali ovoga puta nema mjesta nagađanjima.

Duško Tošić na ceremoniji Nogometnog saveza Srbije fotografirao se s Draganom Mirković, koja je obitelji Karleuša - Tošić blizak obiteljski prijatelj godinama, i koja je uz Jelenu i Duška bila i u najtežim trenucima medijskog linča.

Da ova fotografija Jeleni neće smetati, već će joj ispuniti srce govori u prilog i činjenica da se ona i Dragana neprekidno podržavaju u javnosti.

Dragani i Dušku društvo je tijekom ceremonije pravila i Snežana Stojković, Piksijeva supruga i dugogodišnja prijateljica obitelji Karleuša - Tošić, od koje su kupili svoju vilu na Dedinju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije