EUROSONG 2019

Fanovi zaprepašteni Madonninim nastupom: 'Što ti je s glasom? Zvučiš grozno'

19.05.2019.
u 11:30

Sinoć se na pozornicu u Tel Avivu kao specijalna glazbena gošća pojavila i pop-kraljica Madonna, koja je, sudeći po dojmovima fanova, razočarala nastupom.

Madonna je sinoć nastupala na Eurosongu kao specijalna gošća. Otpjevala je dvije pjesme, a prva je bila njezin bezvremenski hit 'Like a Prayer' koji slavi 30 godina. Osim nje, na pozornici je bio 35-člani zbor. Šuška se kako bi za ovaj nastup mogla zaraditi 6,6 milijuna kuna. 

Zapjevala je i najnoviji singl 'Future', pjesmu s nadolazećeg albuma 'Madame X'. Gledatelji i slušatelji nisu mogli primjetiti da je kraljici popa drhtao glas tijekom obje pjesme, a poneki kritičari se slažu da je Madonna trebala ostati kod kuće. 

- Nikad nije zvučala tako grozno. Što k vragu ne valja?! Bila sam na mnogim njezinim koncertima i inače je odlična - stoji u komentaru jedne gledateljice.

- Totalni falš. Volim ju, ali ili je bila vrlo nervozna ili nije slušala vlastiti glas. Ne znam procijeniti - napisala je druga komentatorica.

Ipak, neki su s velikim razumijevanjem prihvatiil Madonnin ispodprosječni nastup.

- Čini se da je Madonna samo čovjek i kao i svatko drugi je nervozna i zbog toga može krivo otpjevati - napisao je gledatelj na Youtube videu.

 

Na kraju nastupa, popela se na vrh stepenica te iza njih 'propala'. Kad su fanovi saznali da bi ona mogla zapjevati na ovogodišnjem Eurosongu, pozvali su je na bojkot u znak prosvjeda protiv izraelske okupacije palestinskih teritorija. Ona se uskoro oglasila i negirala poziv. 

- Nikad neću prestati pjevati da bi zadovoljila neku političku frakciju, ali isto tako neću ni prestati govoriti protiv nasilja i kršenja ljudskih prava gdje god da se oni u svijetu događaju. Srce mi se slomi svaki put kad čujem o stradanju nevinih ljudi - rekla je.

Podsjetimo, nastup pop-kraljice Madonne bio je upitan do zadnjeg trenutka jer se dogodio propust u potpisivanju ugovora s producentima Eurosonga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije