MARKIZA OD CHOLMONDELEYA

Evo s kim princ William navodno vara Kate Middleton

20.04.2019.
u 14:45

Nakon glasina o nevjeri princa Williama javnost se počela zanimati za ime navodne ljubavnice koje je okupiralo britanske medije, Sarah Rose Hanbury. Osim što živi u njihovom susjedstvu, mlada Markiza imala je blago rečeno zanimljiv životni put.

Do sad ste već vjerojatno čuli o skandalu koji trese engleski dvor. Već mjesecima se na Kensigntonskoj palači šuška kako je princ William bio nevjeran svojoj supruzi vojvotkinji Kate Middletone, a navodno se radi o Rose Hanbury, dugogodišnjoj Kateinoj prijateljici koja s obitelji živi tek nekoliko kilometara od njihove vikendice u Cambridgeu, točnije u Palladian Houghton Hallu u Norkfolku. 

Nagađanja dodatno potvrđuju uski članovi kraljevskog kruga, koji tvrde da je Willova veza s Rose Hanbury javna tajna već neko vrijeme, što je navodno i jedan od razloga naglog zahlađenja odnosa između Willa i princa Harryja. Izvori za Hollywood Gossip tvrde da Will i Kate vode odvojene živote, ali da se trude održati izgled u javnosti. Proživljavajući stres, Will je prema tvrdnjama izvora navodno posegnuo za čašicom više 

Tko je zapravo Rose Hanbury? Bivši model, istraživačica...

Sarah Rose Hanbury je Markiza od Cholmondeleya i vjeruje se da je dio unutarnjeg i najbližeg kruga Kate Middletone i Princa Williama. Radila je kao model za agenciju Storm, istu koja je zastupala i Kate Moss. Bila je istraživačica za britanskog ministra Michaela Govea 2009. godine, sve dok jednog jutra nije dobila jutarnju mučninu koja je značila prekid njezine karijere.

Tada je već bila u vezi s 23 godine starijim Davidom Rocksavageom, sedmim Markizom od Cholmondeleya, s kojim je u lipnju 2009. godine objavila zaruke, sljedećeg dana su otkrili da očekuju dijete, a dan poslije toga odlučili su uploviti u bračnu luku. Par je još uvijek u braku i ima troje djece: grof Alexander, lord Oliver i Lady Iris. Prema časopisu Tatler, Alexander i Oliver često se druže s djecom Princa Georgea.

Sa svojom sestrom Marinom Hanbury na naslovnice je dospjela 2005. godine kada su obje pozirale za premijera Tonyja Blaira noseći identične bikinije.

Nedavno je The Sun tvrdio kako je Kate Middletone željela da Rose izađe iz prijateljskog kruga i da ju Vojvotkinja smatra svojim rivalom. Također tvrde da je Princ William pokušao smiriti njihove tenzije. Prema The Daily Mailu, Kate i Rose su 'razmatrale poduzeti pravne akcije' kako bi se stvar riješila, ali su odabrale to ipak ne napraviti 'jer ne postoje dokazi o tome o čemu je zapravo riječ'. 

Kako je Rose Hanbury povezana s Princom Williamom i kraljevskom obitelji?

Roseina baka Lady Elizabetgh Longman bila je jedna od djeveruša kraljici Elizabethi na vjenčanju s Princom Philipom 1947. godine, a otada su ostale prijateljice do 2016. godine kada je Longman preminula. Hanbury se pojavljivala na različitim kraljevskim događajima, pa tako i na balu u Buckingham palači 2017. godine gdje je sjedila kraj Princa Harryja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije