Zagreb

Enis Bešlagić u ulozi mađioničara otkrio ozračje na setu nove serije "Blago nama"

03.08.2020.
u 16:02

Popularni bh. glumac je u posljednje vrijeme najviše u Zagrebu, gdje snima novu humorističnu seriju "Blago nama", koja će se uskoro početi emitovati na RTL-u.
Tim povodom je legendarni glumac na svom Instagram profilu otkrio da na setu vlada obiteljsko ozračje upotpunjeno dobrim odnosima i smijehom. Naime, Enis je na fotografiji obučen kao mađioničar, dok u pozadini stoji natpis "Sretan rođendan", a glumac poručuje "Može i ovako".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Može i ovako “BLAGO NAMA” uskoro na RTL-u #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju

A post shared by E N I S B E Š L A G I Ć🎥🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi) on

 

Bešlagić u novoj seriji igra Jadranka, osobu koja, kako je kazao svojevremeno, najbolje prolazi u današnjem društvu. Detaljnije o svom liku nije otkrivao.

Glavni glumci žive kao obitelj, ali razlike među njima rezultiraju svađama, nesuglasicama ili u najmanju ruku nelagodnim situacijama. Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra dio su glumačke postave serije "Blago nama" koja se uskoro počinje prikazivati na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije