TVIT O 'PEDOFILU'

Elon Musk na suđenju: Tvitao sam to jer sam bio premoren

05.12.2019.
u 08:15

Muskov tvit o "pedofilu" jedna je od tri objave zbog kojih Unsworth tuži Muska i traži zasad nepoznati iznos odštete

Elon Musk rekao je da je bio premoren kada je britanskog ronioca nazvao "pedofilom" na Twitter profilu koji prate milijuni ljudi, dok se u utorak branio na suđenju u Los Angelesu.

Drugog dana davanja iskaza, Musk je ponovno izrazio žaljenje zbog tvita i drugih komentara u kojima je kritizirao Vernona Unswortha i istaknuo da ga "apsolutno nije" optuživao za pedofiliju.

Na upit svoga odvjetnika, Musk je rekao da mu je trebalo "nekoliko minuta" da napiše svoje tvitove, u vrijeme kada je radio 80 do 100 sati tjedno na čelu Tesle, kompanije za proizvodnju električnih automobila i SpaceX-a, tvrtke koja proizvodi rakete.

Muskov tvit o "pedofilu" jedna je od tri objave zbog kojih Unsworth tuži Muska i traži zasad nepoznati iznos odštete. Unsworth je vodio uspješno spašavanje dvanaestorice dječaka i njihova nogometnog trenera iz potopljene pećine na Tajlandu koje je okončano 10. srpnja 2018. Očekuje se da će suđenje trajati oko pet dana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?