Odgovorila je na kritike

Ella Dvornik pokazala na kojem je novom tretmanu bila, a obožavatelji je kritiziraju: Premlada si za to

ella dvornik
29.05.2022.
u 10:57

Botoks je omiljeno sredstvo kojim brojni poznati uklanjaju bore sa svog lica i koji im pomaže da izgledaju mlađe i ljepše. Neki su javno priznali da redovito koriste botoks, a mnogi još ne vole pričati o toj temi. Ella Dvornik kao i uvijek otvorena je u komunikaciji sa svojim obožavateljima pa im je ovaj tjedan podijelila fotografiju sa svog tretmana botoksom.

- Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim i micro botox je najjači kod @thebotoxking. Ono što mi je najnajbitnije je da imam i dalje prirodnu mimiku lica, a spriječim boranje koje bi kasnije “morala” (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele naravno - napisala je 31-godišnja Ella i objavila fotografiju s tretmana. Veliki broj njezinih pratitelja koji su komentirali ovu objavu, nisu je podržali u ovome i smatraju kako je premlada za botoks.

- Premlada si za to - pisalo je u jednom komentaru na koji je Ella odgovorila: - Premlada sam bila i za djecu pa sam ih rodila. 
- Iskreno prelijepa si i bez botoksa, jako si mlada da bi bila toliko nesigurna oko svoga izgleda, a izgledaš zaista jako lijepo. Ali hajde. Jadna ti kad ga već sad trebaš - bili su neki od komentara, a Ella je na ove odgovorila ovako: - Trebam ga od kad sam rodila. Drugi obožavatelji su joj pružili podršku i odobravaju njezin potez. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije