Što kažete?

Djevojku osudili zbog savjeta: 'Evo kako ćete držati muškarca sretnim...'

22.09.2021.
u 17:48

Svaka veza je drugačija, ali mnogi korisnici društvenih mreža složili su se da je jedna djevojka previše kontroverzna sa svojim savjetima kako usrećiti muškarca i držati ga sretnim.

Djevojka pod imenom @girlygirluk na TikToku podijelila je video u kojem je otkrila svoje ‘najbolje savjete kako držati muškarca sretnim’, a njezino mišljenje izazvalo je burnu raspravu, kako piše Mirror.

“Muškarcu zapravo nije teško ugoditi. Hrani ga, ljubi, nosi haljine, očijukaj s njim, budi mu najbolji prijatelj, učini vaš dom rajem i obasipaj ga komplimentima”, objasnila je u videu, koji je prikupio više od 3,5 milijuna pregleda, pa dodala kako držati muškarca sretnim nije tako teško ako slijedite njezine savjete.

Otkako je video objavljen, izazvao je burnu reakciju u komentarima, a mnogi su djevojku osudili te rekli kako živi i razmišlja kao da su 1940-te. “Nisam njegova majka, tako da nema šanse”, napisala je jedna korisnica, dok je druga pitala: “A što on radi za tebe?”

Jedna korisnica pitala je zašto mora nositi haljine kako bi usrećila svog muškarca, na što joj je ova djevojka odgovorila: “Muškarcima se više sviđa.”

Drugi su, pak, tvrdili da njezini savjeti ne djeluju te da ne mogu stvoriti sretnu vezu. “Dosta žena radi sve ovo pa ih njihovi partneri i dalje ne cijene”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ne sviđa mi se ta ideja. Moja supruga je moja najbolja prijateljica, ali je i dalje jednako inteligentna. I ja hranim nju!”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije