Džej Ramadanovski

Djevojka tvrdi da joj se pokojni pjevač javio u snu, otkrila zbog čega je sretan

džej
15.01.2022.
u 10:20

Tijelo Džeja Ramadanovskog prebačeno je prije nekoliko dana u drugu grobnicu. Zbog vode koja se izlila u Aleji zasluženih građana, Džej sada počiva pored svog prijatelja i kolege Šabana Šaulića.

Njegova dugogodišnja djevojka i suradnica Andrijana Tomanić rekla je navodno svojim prijateljima da je sanjala Džeja i da joj je on rekao da je sretan i miran na onom svijetu i da mu se sada ispunila poslednja želja.

– Andrijana, baš kao i Džejova djeca, bila je baš uznemirena kada je čula u prvi mah da on mora biti premješten. Nisu odmah znali u čemu je problem, međutim, objasnili su im što se događa. Šaban i Džej su bili baš dobri prijatelji i kolege za života. Voljeli su se, uvažavali, pa je Ramadanovski u nekoliko navrata pričao kako bi volio kad dođe sudnji dan bude zajedno s prijateljem Šaulićem. I šta ti je sudbina i kako se namjesti situacija da ga prebace baš kod Šabana u grobnicu. To je čudo, Andrijana ga je poslije toga sanjala. Kaže da je izgledao sretno, spokojno, nasmijano. Kao da je sad sve kako je trebalo biti. Povezala je taj san s premještajem u drugu grobnicu, pa su svi nekako mirniji. Bojali su se da mu to ne uznemiri dušu, ali sad vjeruju da mu se sad ispunila i ta želja i da mu se u snu javio da im to poruči, da se ne brinu – rekao je izvor.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije