OBITELJ REAGIRALA

Djed Philip upozorio je Harryja na Meghan, a komentar je bio uvredljiv

17.06.2019.
u 17:30

Djed Philip nije baš bio oduševljen Harryjevim ljubavnim odabirom, a kad je shvatio da njihova romansa prerasta u ozbiljnu vezu jasno je to dao do znanja svom unuku.

Princ Harry oduvijek je imao odličan odnos sa svojim djedom, princom Philipom, ali Meghan Markle je uspjela i taj odnos staviti na kušnju. 

Kako piše Daily Mail djed Philip nije baš bio oduševljen Harryjevim ljubavnim odabirom, a kad je shvatio da njihova romansa prerasta u ozbiljnu vezu jasno je to dao do znanja svom unuku. Navodno je Philipova izjava bila malo uvredljiva i rekao je Harryju kako se s glumicama izlazi van, ali ih se ne odvodi pred oltar. 

Ni princ William nije bio siguran kako je američka glumica Meghan Markle dobar odabir za njegova brata i nekoliko puta ga je pitao je li siguran u tu odluku. 

Harry je ignorirao savjete svoje obitelji i zaprosio je tri godine stariju glumicu, a svoju ljubav su ozakonili brakom prošle godine u svibnju, a prije mjesec dana su postali i roditelji. 

Princ Philip na kraju se pomirio s činjenicom da mu je unuk odabrao glumicu za suprugu, ali princ William i Meghan nikako da pronađu zajednički jezik.

Navodno su odnosi među njima jako napeti i zbog toga će se razdvojiti i humanitarna organizacija iza koje su zajedno bili princ William i njegova supruga Kate te princ Harry i njegova supruga Meghan.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije