Moglo bi biti kazne

Dinamovac Kastrati slavio rođendan s hrpom misica na razuzdanom kućnom tulumu

kastrati
16.01.2021.
u 16:45

Dinamovac Lirim Kastrati sinoć je burno proslavio 22. rođendan. Na kućnoj zabavi poveće društvo i hrpu misica zabavljao je DJ, a slavilo se u opuštenoj atmosferi uz ples i zalijevanje šampanjcem unatoč epidemiološkim mjerama koje su i dalje na snazi i propisuju zabranu većih okupljanja kod kuće, a problem je za Kastratija tim veći jer za tri dana Dinamo igra derbi s Rijekom.

Kastrati je zbog "manjeg grijeha", kako je to objasnio trener Dinama Zoran Mamić, kažnjen u prosincu prošle godine, kada je izbačen s popisa putnika za utakmicu s Rijekom. Dinamo nije  naveo o kakvom se grijehu radi. Objavili su da je napadač s Kosova, inače jedan od najbržih igrača HNL-a, suspendiran na jednu utakmicu jer je prekršio jedno od klupskih pravila. 

Prije dva dana Kastrati je s Dinamom na pripremama u Istri odigrao 24 minute u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog MOL-a. Po povratku u Zagreb proslavio je rođendan, a fotografije i videa s Kastratijevog slavlja objavila je Anđela Šimac, poznati fotomodel za kupaće kostime i donje rublje. Na svom Instagram profilu ona često plasira provokativne fotografije i uveseljava 40-ak tisuća pratitelja. Anđela je s Kastratijem proslavila i Božić, kada su na njegovom profilu objavili romantične fotografije uz okićenu jelku pa se može zaključiti da u stalnoj vezi.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
Nale50
20:15 16.01.2021.

.e moj mladiću .....nećeš dugo potrajati u Dinamu!!!!...mnogi se ne snađu kad iz opanka uskoče u cipelu!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije