KOLEGE OTKRILE

Detalji o smrti srpskog glazbenika koji je bio zaražen koronavirusom: Pio je lijekove na svoju ruku i nije htio ići doktoru

25.11.2020.
u 14:42

- Bio je na respiratoru već 8-9 dana, prije toga je bio na neinvazivnoj terapiji kisikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jučer u 9.20 sati se to dogodilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice Dragiša Mišović, dali su sve od sebe da ga spase. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti živjeti s nama kroz Amadeus bend - kazao je za srpske medije njegov kolega iz benda, Aca Amadeus

Mnoge je jučer iznenadila i šokirala vijest da je bubnjar glazbenog sastava Amadeus bend, Bojan Zlatanović, preminuo je 45. godini od posljedica koronavirusa. O detaljima njegove smrti progovorili su kolege i suradnici.    

- Bio je na respiratoru već 8-9 dana, prije toga je bio na neinvazivnoj terapiji kisikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jučer u 9.20 sati se to dogodilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice Dragiši Mišoviću, dali su sve od sebe da ga spase. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti živjeti s nama kroz Amadeus bend - kazao je za srpske medije njegov kolega iz benda, Aca Amadeus. 

O smrti prijatelja progovorio je i pjevač Darko Filipović.  

- Bijesan sam i ljut, a ne znam koga da krivim. Tokan je kašljao dugo, ali nije želio ići liječniku. Sam je, na svoju ruku, pio lijekove kod kuće. Rekao sam mu da ode na pregled, da se ne šali, ali on to nije shvaćao ozbiljno, kao što je sve u životu shvaćao olako i kroz šalu. Bio je najbolji i najduhovitiji čovjek koga sam poznavao - rekao je Filipović i nastavio:  

- Kada je konačno odlučio da se javi liječniku, nije bilo mjesta u beogradskim bolnicama pa su ga smjestili u Požarevac. Tamo je proveo neko vrijeme, ali nakon što se situacija pogoršala, prebacili su ga u Beograd, u bolnicu. Prije deset dana priključen je na respirator. 
Podsjetimo, vijest o njegovom preranom odlasku na društvenim je mrežama podijelio pjevač Darko Filipović (39).  

– U bolnici su liječnici dali sve od sebe da preživi. On će i dalje nastaviti živjeti kroz bend Amadeus – rekao je Aleksandar Stanimirović, glazbenik i prijatelj iz benda tamošnjim medijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije