Koncert za pamćenje

Danijela rasplesala punu Kosaču

03.12.2022.
u 16:10

Sinoć je u punoj Kosači solistički koncert održala Danijela Martinović, u koju je došla sa svojim "Otvorenim srcem".

Izlaskom pred publiku odmah se stvorila posebna veza Danijele i publike, emocija, radost i posebni trenuci. Danijela je koncertnim repertoarom "prošetala" kroz svoje hitove s početka karijere, čak je izvela i neke pjesme iz vremena grupe Magazin, pa do najnovije pjesme "Vjerujem ljudima".

Posebno je emotivna bila kad je ispričala kako je nastao duet sa čuvenim Kemalom Montenom, za kojeg je rekla da je neponovljiv vokal ovih prostora. Spomenula je i pokojnog Đorđa Novkovića kao svog mentora, skladatelja najvećeg broja hitova, čak kao drugog tatu. 

Publika je gotovo stalno bila na nogama, plesala, uživala, i nekoliko puta vrlo emotivnu Danijelu dovela gotovo do suza, vraćajući joj emociju i ljubav koju Danijela uvijek daje i ostavlja na pozornici. Na kraju koncerta publika je dugim pljeskom ispraćala Danijelu i dva puta je zvala na bis. Bila to prekrasna večer u Kosači u kojoj nije nedostajalo zabave, plesa i super dobre atmosfere.

Partneri koncerta bili su Bh telecom, Alma Ras i City hotel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije