u ožujku bio pozitivan

Čuveni tenor Andrea Bocelli potvrdio da je bio zaražen koronavirusom

26.05.2020.
u 17:07

 

Čuveni talijanski tenor Andrea Bocelli objavio je u utorak kako je u ožujku bio pozitivan na testiranju na koronavirus te kako se od tada u potpunosti oporavio.

Bocelli je ovo kazao novinarima pred bolnicom u Pisi gdje je stigao kako bi donirao krv radi istraživanja mogućeg tretmana krvnom plazmom osoba oboljelih od bolesti covid-19, prenijela je talijanska agencija ANSA.

Bocelli (61) je kazao i kako su njegova supruga i dvoje djece također bili zaraženi koronavirusom no nitko se u njihovoj obitelji nije ozbiljno razbolio.

Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura.

Da je osobno zaražen koronavirusom umjetnik je, kako je sam kazao, doznao 10. ožujka a tada se osjećao sasvim dobro te je tog dana čak plivao u bazenu.

Bocellijev glasnogovornik ovo je potvrdio i za dpa dodajući pri tom kako se čuveni tenor ponovo podvrgnuo testiranju na koronavirus potkraj ožujka a rezultat je tada bio negativan.

Na Uskrs 12. travnja Bocelli je održao posebni koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo. Taj je njegov nastup imao za cilj potaknuti nadu u Milanu, gradu kojega je pandemija koronavirusa teško pogodila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije