UMJETNOST RAZVODA

Crowe odlučio zaraditi na razvodu, prodaje uspomene na suprugu

30.03.2018.
u 20:20

Glumac se razveo od pjevačice Danielle Spencer i odlučio je prodati 223 predmeta koja ga podsjećaju na suprugu, a vrijednost predmeta je 3,6 milijuna dolara.

Razvod glumca Russella Crowa i pjevačice Danielle Spencer konačno je finaliziran, a nakon razvoda 53-godišnji glumac odlučio se na neobičan potez. 

Organizirao je aukciju na kojoj će prodati 223 predmeta koja ga podsjećaju na dana koje je proveo u braku s 48-godišnjom pjevačicom. Ovu aukciju nazvao je "Umjetnost razvoda" te je objavio kako ukupna vrijednost predmeta koje prodaje iznosi 3,6 milijuna dolara.

- Tijekom razvoda i selidbe shvatio sam da imam jako puno stvari. Pune kutije svega i svačega i pitao sam se kako bih mogao proslaviti ovaj događaj u mom životu. Htio sam napraviti mjesta u svom životu i okrenuti sve u sretnu korist - objasnio je  zašto se odlučio na ovaj korak.

Odabrao je i zanimljiv datum za održavanje aukcije, a to je 7. travnja kada slavi svoj rođendan ali to je i datum kada se vjenčao s Danielle. Par ima dva sina Charlesa i Tennysona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije