EUROVIZIJSKI POBJEDNICI

Članovi Maneskina rastužili fanove: 'Dobili smo lošu vijest, jako nam je žao'

Simone Comi/IPA
24.01.2022.
u 21:53

- Puno smo radili na ovoj turneji, sve je bilo pripremljeno i spremno, ali nažalost posljednjih dana dobili smo lošu vijest o kapacitetu dvorana - poručili su popularni Talijani u svojoj objavi na Instagramu.

Talijanski bend Maneskin prošle je godine odnio pobjedu na Euroviziji i stekao milijune obožavatelja diljem svijeta. Ususret ovogodišnjem Eurosongu koji će se zahvaljujući njima održati u Italiji, točnije u Torinu, bend je trebao krenuti na europsku turneju, no sada su se javili pratiteljima na društvenim mrežama i rastužili ih informacijom da od turneje neće biti ništa. 

- Pozdrav ljudi, jako nam je žao, ali moramo vam reći da moramo odgoditi cijelu turneju u 2022. godini po Europi i turneju po Italiji zbog situacije s covidom-19. Izuzetno nam je žao - započeli su članovi benda svoju objavu.

Dodali su i da su se proteklih mjeseci marljivo pripremali za nadolazeće koncerte. 

- Puno smo radili na ovoj turneji, sve je bilo pripremljeno i spremno, ali nažalost posljednjih dana dobili smo lošu vijest o kapacitetu dvorana. Ne možemo jamčiti sve nastupe jer svaka zemlja ima svoja pravila i toga se, naravno, moramo držati jer svoje svirke moramo odraditi potpuno sigurno za sve - dodali su.

Najavili su i  da bi nove datume trebali znati najkasnije do 1. ožujka 2022.

- Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji tako da se moramo toga pridržavati - zaključili su popularni Talijani koji će unatoč odgodi i dalje nastupati u Italiji, no samo na otvorenom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije