'super mama'

Čeka svoje 22. dijete - a ovako izgleda 7 tjedana pred porod

24.02.2020.
u 07:45

Sue Radford (44) iz Morecambea mama je u najvećoj britanskoj obitelji, a sada je 'još jednom' na društvenim mrežama objavila sretnu vijest - da je 32 tjedna trudna i čeka svoje - pa će uskoro dočekati najnoviju kćer. Mama je vijest podijelila uz selfie na Facebooku, a na fotografiji se vidi trudnički trbuh, prenosi 24sata.hr

 

 

- U srijedu mi je prošao 32. tjedan. Ova trudnoća prebrzo prolazi, ne mogu vjerovati da će malena biti ovdje za samo šest tjedana -  napisala je 'super mama' i dodala kako se još ne nisu složili oko imena.

Njen je post u par sati prikupio 12.400 lajkova i na stotine komentara u kojima su ljudi iznosili svoje prijedloge imena za djevojčicu, a neka od 'najzvučnijih' bila su Lacie, Lottie i Tinsleyja.

 

 

A dok su jedni smišljali ime, drugi su čestitali Sue i čudili se kako 'sićušno' izgleda u već poodmakloj trudnoći.

- Tako si sićušna, znači da će ti trbuh jako narasti u idućih šest tjedana. Želim ti sve najbolje, i tebi i prinovi - napisala joj je jedna korisnica.

 

 

Sue je prvi put zatrudnjela sa 13 godina, a naredna je tri desetljeća nastavila širiti svoju obitelj, pa su Radfordovi već neko vrijeme najbrojnija obitelj u Velikoj Britaniji. A za sebe i svoje najbliže ova 'super mama' kaže da su 'jednostavni, i da se ističu samo po obiteljskom pekarskom poslu i broju djece'. 

 

Neka od djece u obitelji Radford zapravo odavno više nisu djeca i ovako idu po starosti: Chris (30), Sophie (25), Chloe (23), Jack (22), Daniel (20), Luke (18), Millie (17), Katie (16), James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12), Max (11), Tillie (9) Oscar (7) Casper (šest), Hallie (3), Phoebe (2),  Archie (18 mjeseci) i Bonnie (11 mjeseci).

Sue i suprug imaju i troje unučadi od najstarije kćeri, 25-godišnje Sophie i unuku od sina Chrisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?