PRIJE 26 GODINA

Catherine Zeta-Jones put k slavi počela je u 'Dražesnim pupoljcima svibanjskim', evo kako je izgledala

Catherine Zeta-Jones
Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/4
12.04.2017.
u 12:36

Serija se od 17. travnja prikazuje na RTL Kockici, a David Jason koji je u seriji glumio glavu obitelji Larkin, kaže kako njemu pripada veliki dio zasluge za holivudsku slavu glumice.

Sjećate se simpatične britanske serije "Dražesni pupoljci svibanjski"  koja prati uzbudljiv život obitelji Larkin, koja živi na farmi u idiličnoj engleskoj grofoviji Kent tijekom druge polovice pedesetih godina?

Ako se ne sjećate, evo mali podsjetnik. Glava obitelji je Sidney Larki kojeg je utjelovio David Jason, glumac koji nam je dobro poznat po ulozi Del Boya. On upravlja velikim imanjem i uvijek pronađe način kako izbjeći plaćanje poreza, a to mu osigurava status legende u lokalnom poreznom uredu. Sidney živi s nevjenčanom suprugom Florence Daisy Parkier (Pam Ferris) s kojom ima sedmero djece: Mariette, Montgomeryja, Primrose, blizanke Zinniju i Petuniju, Victoriju i Oscara.

Upravo je ova serija i uloga lijepe Mariette proslavila danas 48-godišnju glumicu Catherine Zeta-Jones koja je imala 22 godine kada se serija snimala. Do tad je Catherine uglavnom glumila u kazališnim mjuziklima i priznala je da je bila jako nervozna pred kamerama. David Jones pomogao joj je da se opusti pred kamerama i dao joj nekoliko glumačkih savjeta i kasnije je rekao kako mu zbog toga pripada dio zasluga za njen uspjeh u Hollywoodu.

Kada je serija razotkrila talent i ljepotu Catherine Zete Jones karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, a koliko se promijenila ona i ostali glumci u ovih 26 godina pogledajte u galeriji fotografija, a seriju od 17. travnja možete pratiti na RTL Kockici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije