Šokirala snimkom

Britney zabrinula fanove: Polugola pleše usporeno i nepovezano, svi uvjereni da je drogirana

20.10.2020.
u 15:58

Naime, Britney na snimci pleše u minijaturnom topu, gaćicama i štiklama, a fanove je zabrinulo što pleše veoma usporeno

Bogatstvo pjevačice Britney Spears vrijedno 57 milijuna dolara, tj. 369 milijuna kuna, navodno je ugroženo jer pjevačica konstantno odbija nastupe i nove pjesme, a sve dok ne bude sama mogla voditi svoje financije, pišu strani mediji.

Njezin život, ali i novac, kontrolira njezin otac Jamie, koji je službeni njezin skrbnik, no Britney sada pokušava zaposliti odvjetničku tvrtku Loeb & Loeb kako bi zamijenili njezinog oca.

Vjerni fanovi već mjesecima izražavaju zabrinutost njezinim objavama, a nova snimka izazvala je još više reakcija. Naime, Britney na snimci pleše u minijaturnom topu, gaćicama i štiklama, a fanove je zabrinulo što pleše veoma usporeno i s nepovezanim pokretima.

"Nikad ne plešem s kosom u punđi. Nisam imala gumicu pa sam izvela magiju bez nje. Gledajte, držala se", napisala je uz snimku.

"Ovo je bolno za gledati", "Britney, jesi ok?", "Ovo je užasavajuće", "Neugodno mi je", "Netko je drogira, to mora biti to", pisali su joj ispod zabrinuti fanovi.
Za ples je izabrala Madonnin hit 'Justify My Love'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?