KRALJEVSKA OBITELJ

Britanski princ Filip u šoku nakon prometne nesreće

Press Asociation/Pixsell
18.01.2019.
u 17:45

Pokraj kraljevskog imanja Sandringham došlo je do nesreće u kojoj se prevrnuo Land Rover koji je prevozio člana kraljevske obitelji.

Suprug britanske kraljice Elizabete II., princ Filip (97), bio je "potresen i u šoku" nakon prometne nesreće u četvrtak u kojoj se njegov Land Rover prevrnuo na bok, izjavio je svjedok. 

Dvoje ljudi u drugome vozilo je ozlijeđeno, a vojvoda je prošao bez ozljeda u sudaru na cesti pokraj kraljevskog imanja Sandringham, prema podacima koje je objavila policija i Buckinghamska palača.

Norfolška policija kaže kako su dvije žene, putnice u drugome automobilu marke Kia, zatražile liječničku pomoć te su kasnije otpuštene a beba nije ozlijeđena. Prema policiji - vozačica Kije pretrpjela je ogrebotine, a suvozačica ozljedu ruke, obje su trebale liječničku pomoć -

BBC je izvijestio kako je vozilo princa Filipa prevrnuto na bok, nakon što je izašao iz prilaza imanja Sandringham te krenuo na glavnu cestu gdje se sudario s drugim vozilom.

Svjedok Roy Warne (75) rekao je za novine The Sun kako je Filip iz olupine izvučen "pri svijesti" no vrlo "šokiran i potresen".

Objavljena je i slika s mjesta nesreće koju je objavila lokalna radio stanica, a gdje se vide dva vozila, jedno na boku sa razbijenim prednjim staklom te drugo nekoliko desetaka metara udaljeno u grmlju.

- Edinburški vojvoda sudjelovao je u nesreći s drugim vozilom ovog poslijepodneva - objavila je Buckinghamska palača u izjavi

- Vojvoda nije ozlijeđen, a nesreća se dogodila u blizini imanja Sandringham. Lokalna policija bila je prisutna - 

Dodali su kako je vojvoda bio kod liječnika "kao mjera opreza" te je potvrđeno da nema ozljeda.

Norfolška policija je u skladu sa zakonom alko-testirala oba vozača.

- Potvrđujemo da su oba vozača testirana na alkohol s negativnim rezultatima - napominju iz policije.

Press Association prenio je kako je u automobilu s vojvodom bila još jedna osoba za koju se vjeruje da je njegov osobni čuvar.

Kraljevski par većinu je zime proveo na imanju u Norfolku, engleskoj regiji sjeveroistočno od Londona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije