Zanosna glumica

Bond djevojka objavila fotografiju u badiću: Ti si savršena žena

Foto: Instagram
05.07.2017.
u 16:56

Olga Kurylenko na Instagramu je objavila fotografiju snimljenu tijekom odmora na jugu Francuske, a obožavatelji su je zasuli komplimentima.

Zahvaljujući ulozi Bondove djevojke u filmu "Zrno utjehe" ukrajinska glumica Olga Kurylenko prije devet godina stekla je svjetsku slavu. 

Kada je glumila agenticu Camille Olga je imala 28 godina, a sada s 37 godinina i  dalje zaluđuje obožavatelje svojim seksi tijelom što potvrđuje i fotografija koju je objavila na Instagramu. Lijepa glumica odmara se na jugu Francuske gdje je i snimljena fotografija u kojem je u badiću i koja je njene obožavatelje oduševila što su jasno pokazali u svojim komentarima.  

- Dopusti mi da budem tvoja krema za sunčanje! Svakim danom si sve mlađa. Olga ti si savršena žena - piše u nekim od komentara.  Olga je karijeru modela započela s 13 godina, a glumom se aktivno počela baviti 2005. godine. Kaže da ne postoji tajna njene fit linije jer niti vježba niti pazi što jede. Prije dvije i pol godine u vezi s Maxom Benitzom dobila je sina.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije