Bobanova bivša žena, s njihovom kćeri Ružom, prošetala špicom

03.06.2023.
u 20:39

Modna dizajnerica Leonarda Lončarni kada ne može proći nezamijećeno na zagrebačkoj špici, a ovog puta je prošetala u društvu svoje 12-godišnje kćeri Ruže, piše Story.hr.

Modna dizajnerica prošetala se u ležernom izdanju, u kombinaciji oversized svijetlih traperica s dodatkom džepova i košulje s krupnim uzorkom, a preko ruke je prebacila jaknu. Djevojčica je nosila traper jaknu i traper suknjicu.

Iako ju je naš fotograf zatekao tijekom telefonskog razgovora, spremno je pozirala s kćerkicom.

Podsjećamo, Ružu je Leonarda dobila u braku s našim bivšim nogometašem Zvonimirom Bobanom od kojeg se 2020. razvela nakon 27 godina braka.

Leonarda i Zvonimir imaju petero djece, a Ruža je njihovo jedino biološko dijete.

U počecima njihova braka, par nije uspijevao dobiti biološko dijete pa su 1996. godine, iz doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, posvojili šestomjesečnu djevojčicu Mariju.

Nakon Marije, dom su pružili dječaku Gabrielu, a 2007. Godine posvojili su blizance Martu i Rafaela. Na 15-godišnjicu braka par je podijelio vijest da će postati roditelji prvog i jedinog biološkog djeteta. U studenom 2009. Godine na svijet je došla Ruža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije