LEPA BRENA ISKRENO

'Boba mi dopušta samo čašu vina jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više'

Vecernji.hr
10.10.2019.
u 20:15

Popularna pjevačica kazala je kako voli jesti, pa posljednjih 30 godina vodi bitku s 3-4 suvišnja kilograma. Dodala je i da uz dobru hranu voli i vino, no tu nije za primjer.

Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji, a da je i Hrvati obožavaju vidljivo je po tome što je bez problema rasprodala koncert u zagrebačkoj Areni 14. prosinca, a na istom mjestu nastupit će i dan kasnije, 15. prosinca. Brena je s novinarima uvijek imala korektan odnos, te nikad nije odbijala ni govoriti o svom privatnom životu. 

- Uvijek sam se vodila time da, kao velika zvijezda, imam obvezu podijeliti s javnosti i svoje najveće tajne. Mnogo puta sam pričala o otmici svoga sina, što je bila moja najveća tuga. Kada se borim s nekim stvarima, volim to podijeliti sa svojom publikom jer možda mogu nešto iz toga naučiti. Tako savjetujem i svojoj djeci - kazala je u intervjuu za Glossy. 

Popularna pjevačica kazala je kako voli jesti, pa posljednjih 30 godina vodi bitku s 3-4 suvišnja kilograma. Dodala je i da uz dobru hranu voli i vino, no tu nije za primjer.

  -  Boba mi dopušta samo čašu vina jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše - kazala je Brena o svom suprugu Bobi Živojinoviću.  Usprkos svih obaveza Breni i Bobi je posebno zadovoljstvo kad se poigraju s Bobinim unukom Aleksandrom. 

-  Otkad je Aleksandar ušao u naše živote, sve se promijenilo. Svi se natječemo tko će da provesti što više vremena s njim. Budući da živimo vrlo blizu, imam običaj da uletim kod njih bez poziva samo da ga vidim nakratko. Ali sad je ipak malo teže jer Aleksandar već ima deset kilograma i krupan je momčić. Mučim se kada ga držim u rukama, pa ga prebacujem kod drugih, i tako ukrug - kazala je Brena. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije