IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Blijed, mršav: Slavni DJ otkrio da boluje od teške bolesti, pa šokirao fanove fotografijom

15.01.2022.
u 21:00

Prije mjesec dana talijanska zvijezda DJ Gigi D'Agostino putem Facebooka otkrio je kako boluje od teške bolesti, a sada je šokirao obožavatelje fotografijom na kojoj ne izgleda nimalo dobro.

Znatno mršav, blijed i naslonjen na hodalicu glazbenik se obratio svojim pratiteljima.

"Nadam se kako će mi ova nova godina donijeti malo mira i snage... Šaljem vam svima zagrljaj... Hvala što sam vam u mislima... S ljubavlju, Gigi", napisao je.

Slavni DJ nije otkrio od čega točno boluje. Ni u svojoj prvoj objavi, u kojoj je javno obznanio svoju bolest, nije ulazio u to.

"Nažalost, već nekoliko mjeseci se borim s teškom bolešću koja me je agresivno pogodila. To je stalna bol, ne da mi mira”, napisao je Gigi na svojoj Facebook stranici 17. prosinca.

"Ostani jak”, “Možeš ti to Gigi”, "Brz oporavak", poručili su mu pratitelji u komentarima.

No ni poslije nije stao, singl "In My Mind" iz 2018. prodan je u preko 4,1 milijuna primjeraka diljem svijeta. Njegov posljednji singl "Hollywood" također je postigao veliki svjetski uspjeh.

Inače, Gigi D'Agostino, čije je pravo ime Luigino Celestino Di Agostino, postao je svjetski poznat 1999. s "Bla Bla Bla" i "The Riddle", 2000-ih je bio vjerojatno najuspješniji DJ u Europi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije