TRPILA BOLOVE

Bivša 'Spajsica' oslijepila nakon laserske korekcije vida

20.05.2019.
u 18:15

Na hitnu je došla s povezom preko desnog oka, vičući da ništa ne vidi i da je potpuno slijepa, a izvor je za britanski The Sun rekao kako se vidjelo da je u velikim bolovima. Pomoć joj je pružena odmah, a vid joj se brzo nakon toga vratio.

Mel B, članica Spice Girls, jednog od najpopularnijih ženskih sastava 90-ih, završila je u hitnoj jer je nakratko oslijepjela. Naime, pjevačica je bila na laserskoj korekciji vida, ali se operacija zakomplicirala. 

Na hitnu je došla s povezom preko desnog oka, vičući da ništa ne vidi i da je potpuno slijepa, a izvor je za britanski The Sun rekao kako se vidjelo da je u velikim bolovima. Pomoć joj je pružena odmah, a vid joj se brzo nakon toga vratio. Ostale članice sastava s kojima uskoro treba krenuti na povratničku turneju bile su za nju jako zabrinute, ali je njezin menadžer potvrdio da je sve pod kontrolom i da se Melanie veseli turneji.    

Nedavno je sve šokirala priznanjem kako je imala seksualne odnose s kolegicom iz grupe Geri Horner. Gostujući u showu Piersa Morgana, priznala je kako su tijekom turneja njih dvije često dijelile krevet i kako se seks jednostavno dogodio. 

– Bile smo prijateljice i to se nekako dogodilo. Geri će me mrziti sada, no to je činjenica. Dogodilo se, smijale smo se tome i to je to – izjavila je Mel B koja nikada nije skrivala da je biseksualka. Voditelj Piers Morgan rekao joj je da će ljudi, a pogotovo obožavatelji spajsica najvjerojatnije biti iznenađeni ovim priznanjem.

- Geri će me mrziti zbog toga jer je ona u svojoj otmjenoj seoskoj kući sa suprugom, ali to je činjenica - rekla je Melanie. Ova njezina izjava navodno je zbilja naljutila Geri, a zbog ovog priznanja Mel B poludio je i Gerin suprug Christian.

Geri je bila jako razočarana što je Mel izjavila takvu neistinu i uvjerena je kako se na taj potez odlučila samo u svrhu promocije i bolje prodaje svoje nove knjige.

Izvor blizak pjevačici tvrdi kako joj ova izjava uopće nije bila zabavna i smatra da joj je nanesena velika šteta. Ipak, Geri je i sama jednom prilikom priznala da je imala lezbijsko iskustvo, ali tada nije htjela priznati s kim je to bilo, rekla je tek da se to dogodilo u jednom od pijanstava. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?