MISS EUROPE 2014.

Bivša misica preminula u 33. godini nakon duge borbe s opakom bolesti

Foto: Instagram
1/4
23.07.2019.
u 11:00

Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana Milojković nije uspjela dobiti ovu bitku.

U 33. godini života preminula je Miss Europe 2014. godine Dijana Milojković. 

Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana nije uspjela dobiti ovu bitku. 

 

 

Vijest o njenoj smrti na društvenim mrežama potvrdio je Dijanin brat Miloš, a od Dijane se emotivnim statusom oprostio i njen bivši dečko Stefan Karić. 

- Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme,  a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice - napisao je o Dijani.  

Dijana je postala i motivacijski govornik i svojim primjerom je htjela motivirati druge da ne klonu i da se uhvate u koštac s bolesti i problemima koji ih muče.

Nikada nije htjela sažaljenje i uvijek je na svojim društvenim mrežama objavljivala samo vesele i pozitivne fotografije.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije