DOISTA NEPREPOZNATLJIVA

Bila je seks bomba, a sad su svi gledali u njeno natečeno lice u Monte Carlu

18.06.2019.
u 21:32

Ova 48-godišnja glumica nažalost još je jedan primjer iz Hollywooda kako pretjerivanje s estetskim operacijama i botoksom ne urodi uvijek željenim plodom.

Na festivalu u Monte Carlu jedna od gošći na crvenom tepihu bila je i glumica Denise Richards koje se sjećamo kao seks bombe iz filmova "Svijet nije dovoljan" i "Divlja igra" i mnogih drugih. 

Ova 48-godišnja glumica nažalost još je jedan primjer iz Hollywooda kako pretjerivanje s estetskim operacijama i botoksom ne urodi uvijek željenim plodom. 

 

 

Kod Denise su i dalje najupečatljivije njene oči ali ni one nisu uspjele odvratiti pažnju od njenog pomalo 'zgužvanog' i natečenog lica. Glumica nikada nije bježala od estetskih operacija i priznala je kako je  povećala grudi operacijom, ali isto tako tvrdila je kako botoks nije koristila. 

Denise iza sebe ima i brak s najproblematičnijim glumcem Hollywooda Charliejem Sheenom i njihov razvod prošao je uz brojne ružne riječi i optužbe i Denise je Sheena optužila za prevaru, prozvala ga je i alkoholičarem i kockarom. Na ove optužbe Sheen je uzvratio i bivšu suprugu je prozvao lošom majkom. 

To je posebno pogodilo  Denise jer je brižna majka kćerima koje je dobila sa Sheenom, a on se tek nedavno uključio u njihov odgoj. Denise je sada u vezi s Aaronom Phypersom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?