SJEĆATE LI JE SE?

Bila je jedna od najplaćenijih supermodela, no zbog ovog se potpuno zapustila i postala neprepoznatljiva

Foto: profimedia
1/3
17.11.2020.
u 18:51

Ime Linde Evangeliste nedavno se ponovno našlo na naslovnicama svjetskih medija, kada je uhićen njen bivši suprug Géraldom Marie kojeg su bivše zaposlenice optužile za silovanje, svodništvo, seksualno uznemiravanje i protupravno lišavanje slobode kretanje

Kada se pojavila na modnoj sceni, Linda Evangelista je bila jedna od najuspješnijih i najtraženijih supermodela. Krasila je naslovnice modnih časopisa, sudjelovala u snimanju spotova s pokojnim Georgeom Michaelom i odlično zarađivala. Jedna od njezinih najpoznatijih izreka je bila da se ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara. Linda je ove godine proslavila 55. rođendan, modom se više ne bavi, a nije ni pokleknula trendovima estetske kirurgije.  

Za razliku od kolegice Naomi Campbell, Linda nije na rigoroznim dijetama i uživa u životu. Ne obazire se previše na kilograme koje je počela gomilati nakon što se prestala baviti manekenstvom. 

Foto: Instagram

No, Lindin život obilježile su i problemi, ali i tragedije. Prvo je bila u braku s Géraldom Marieom, vlasnikom modne kuće Elite. Nakon razvoda braka bila je u vezi s glumcem Kyleom Maclahlanom, a onda i s francuskim nogometnim reprezentativcem Fabienom Barthezom. Kada je objavila da je trudna 1998. godine svi su bili oduševljeni, no nakon šest mjeseci doživjela je spontani pobačaj kojeg je opsiala kao najtežu stvar u životu.  

Majka je postala u 41. godini života, a prvo je tajila identitet oca sina Augustina Jamesa. tek nakon što je podnijela tužbu za alimentaciju, otkrilo se da se radi o francuskom biznismenu i vlasniku modnog carstva Kerig, Francois-Henri Pinaultu, koji ima dijete i s glumicom Salmom Hayek. 

Ime Linde Evangeliste nedavno se ponovno našlo na naslovnicama svjetskih medija, kada je uhićen njen bivši suprug Géraldom Marie kojeg su bivše zaposlenice optužile  za silovanje, svodništvo, seksualno uznemiravanje i protupravno lišavanje slobode kretanje. Evangelista je podržala zlostavljane žene, te kazala kako nije znala za napastovanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije